Szigliget méltán a “Balaton gyöngyszeme”, sokszor sok helyen írtak már kivételes elhelyezkedéséről és hangulatáról. Aki ismeri, visszajön, aki nem, szeretné megismerni:) Körülöleli a települést a Tapolcai medence, ahol számtalan varázslatos természeti helyre bukkanunk, nem mellesleg egyre több kiemelkedő gasztronómiai élmény is vár ránk a környéken.

Új vendégházunk a strandtól egy kicsit messze, de Szigliget szívéhez egészen közel található egy szűk, régmúltat idéző kis utca végén.
Szeretettel várunk mindenkit, aki a település talán legszebb völgyében vidéki nyugalomra, az erdő megnyugtató látványára, virágok illatára, pihentető csendre vágyik.

Vendégházunk környezeti adottságai miatt bátran ajánljuk szezonon kívüli pihenésre, a mindennapoktól való elszakadásra.
Ősszel, tavasszal, de éppúgy télen is gyönyörű a környező természet és a település.

Ha egy kellemes sétára indulunk, pár percen belül elérhető Szigliget Fő tere, a Balaton legszebb vára, a kastély, éttermek, híres cukrászdák és az újonnan nyíló Várudvar, amely nemcsak kulináris élményekkel, hanem rendszeresen könnyűzenei koncertekkel és előadásokkal színesíti meg a nyári estéket.

Egyedi apartmanjainkban a vidéki harmónia találkozik a 21. századi komforttal.
Tágas, világos, klimatizált terek, modern konyha és fürdőszoba várja a vendégeinket.
A völgyben békésen legelésző, .. és néha bégető Shropshire bárányokat tartunk. Előzetesen megbeszélve szívesen megmutatjuk. 🙂