Házirend és hasznos tudnivalók

 1. Tudnivalók a foglalás menetéről:
  Foglalni a vendégház apartmanjait e-mailben, telefonon, facebook oldalunkon, illetve a szállásközvetítő portálokon lehet. (Az árak és foglalási feltételek eltérhetnek egymástól a különböző csatornákon.)
  Közvetlen foglalás megerősítéséhez a foglalás teljes értékének 30%- át kérjük előre mint foglaló, mely összeget a következő számlaszámra kérünk átutalni, vagy befizetni: ERSTE BANK Zólyomi 2015 Ingatlan Kft. 11600006-00000000-81381122 (HUF) Közlemény: név + foglalás pontos dátuma.
  A foglaló beérkezéséről tájékoztatni fogjuk. Amennyiben a foglaláshoz tartozó foglaló a megbeszélt határidőig vagy egyéb esetben 3 naptári napon belül nem érkezik meg a számlánkra, a foglalást tárgytalannak tekintjük. Érkezési dátumhoz viszonyított 14. nap előtti visszamondás esetén a lefoglalt időpont módosítható vagy ingyenesen visszakérhető. 14. napon belüli visszamondás esetén a foglalást megtörténtnek tekintjük, és a foglalót nem áll módunkban visszautalni. A szálláshely átvételét követően, esetleges rövidebb tartózkodási igény és létszámcsökkenés esetében is a teljes, előre egyeztetett, és elfogadott szállásár fizetendő.
 2. Családbarát szálláshely vagyunk, szívesen fogadjuk a legkisebbeket is. 🙂
 3. Háziállatokat nem tudunk fogadni.
 4. A vendégház tulajdonosai a helyszínen tartózkodnak, reggel 8 és este 8 óra között elérhetőek.
 5. A vendégház az érkezés napján 15.00 órától, távozás napján 10.00 óráig áll vendégeink rendelkezésére. Ettől eltérő igény esetén előzetes egyeztetés szükséges.
 6. A foglalásban megadott vendégszámot áll módunkban fogadni.
 7. Vendégeink látogatót napközben, reggel 8 óra és 21 óra között fogadhatnak.
 8. Minden apartmanhoz egy helyszíni parkoló tartozik, további autókat nem tudunk fogadni az udvarban.
 9. A szobákat a vendégeknek kitakarítva adjuk át, ottlétük alatt takarítást nem végzünk. Amennyiben igényelnek takarítást, a költsége 4.000 Ft/alkalom.
 10. Az első szinten lévő terasz magánterület, vendégek számára nem használható.
 11. Juhokat tartunk a völgyben, kérjük, egyedül ne közelítsék meg őket! A területen villanypásztor működik! Amennyiben szeretnék megnézni, forduljanak bátran a házigazdához 🙂
 12. Az átadott kulcsok és kapunyitó elvesztése esetén a vendég megtéríti a kulcs pótlásának költségét a helyszínen. (8.000 Ft)
 1. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, a vendégház területén történő személyi sérülésekért, balesetekért.
 2. A szállásadó nem vállal felelősséget a szálláshelyen hagyott értékekért.
 3. A vendégek által nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a vendégnek közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak kijelentkezés előtt. A tulajdonos jogosult az apartmanok állapotát ellenőrizni a tartózkodás közben is.

Szolgáltatásaink

 • Elemózsiás kosár ( 0,7 kg vadkovászos sima vagy rozsos kenyér, 0,5 l tej,/ növényi ital (+500 Ft), 2 doboz gyümölcsös joghurt, sajtkrémgolyó, tehéngomolya és füstölt parenyica tekercs, szeletelt parasztsonka/tarja/vastag paprikás kolbász válogatás, paprika, paradicsom, zöldségkrém, lekvár, 4 db főtt tojás, 2-2 db teafilter (Earl Grey és gyümölcsös), 2 db kávékapszula. 2-3 fő részére akár több étkezésre is elegendő. Már megérkezéskor kérhető (vacsorára), illetve reggel 8-tól.)
 • Fuvarszervezés borozáshoz, kellemes vacsorákhoz:) 
 • Stari kézműves sörök
 • Aklan Pincészet borai (Balaton-felvidék,Lesencetomaj)
  teljes választék: fehér, roze és vörös borok
 • Minibár
  Chips, mogyoró, popcorn, kávékapszulák, szódavíz

Kellemes itt tartózkodást és jó pihenést kívánunk !